Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Cel mai frumos aspect al iubirii...

Comunicarea Oare iubirea se poate defini in mod logic?
Se pare ca da. De fapt e ATRACTIE. Da, o atractie irezistibila spre ceva. Daca iubesti pe Dumnezeu de EL esti atras. Daca-l iubesti pe dracu, cu el ai de-a face. Iubesti un om vrei sa ai de-a face cu el/ea, iubesti bautura te ineci in alcool, iubesti mancarea, gloria, banii, asta vrei sa atragi. Si atragi, daca asta vrea, cere si CREDE inconstientul tau.
Apoi, vrei sa te unesti cu obiectul iubirii, fie el Dumnezeu, fie un el sau o ea, fie bautaura, ori mancare... fie toate astea la un loc.
Deci in al doilea rand iubirea e CONTOPIRE. Adica amestec...
Apoi DEVENIRE, devii altceva, pentru ca nu mai esti doar tu, esti si obiectul iubirii tale, deci SCHIMBARE.
Iubirea e astfel o stare, o noua STARE a ta. O stare emotionala si in consecinta si fizica. Tranformare... si de aici, ce urmeaza, ce esti... Esti altceva.
Dar evolutia te cheama spre o continua transformare. Asta e programul ce ruleaza in universul asta. O miscare de progresie in spirala, tot mai sus si mai sus...
Jos si sus, desigur raportate la noi, universul are reperele sale, altele... El nu e static, important e sa mergi in ritmul sau, sa iubesti astfel, iar si iar... IN IUBIRE SA CRESTI...
Insa iubirea se cere EXPRIMATA, se cere expusa spre bucuria sufletului tau si al celorlalti. Daca o lipsesti de acest aspect, toate celalalte aspecte isi pierd orice valoare. Lumina nu se tine sub obroc.

Cel mai frumos aspect al iubirii este de fapt COMUNICAREA.

Ganditi-va la un cuplu cand isi incepe povestea de dragoste, fiecare vrea sa-si dezvaluie frumusetea interioara, sa spuna, sa se faca cunoascut pe sine celuilalt sine, si sa cunoasca pe celalalt in deplinatatea fiintei sale.
Ganditi-va ce se intampla cand intr-un cuplu exista distorsiuni in comunicare, oamenii nu mai comunica, devin agresivi din teama, din cauza necunoasterii a ceea ce poate fi in celalalt, teama naste expectatii negative, si atunci... iubirea devine ura, oamenii se despart... comunicarea e intrerupta.
Ganditi-va de unde se nasc deseori controversele, intre oameni, din lipsa de comunicare, deseori afla tardiv si cu uimire, lucruri despre care isi spun ca doar cunoscandu-le mai devreme relatia ar fi evoluat altfel. La psiholog, cuplurile ce doresc terapie invata de fapt sa comunice...
Cate iubiri nerostite au murit astfel prematur, cate suflete frumoase s-ar stins in depresii tacute, cate povesti nerostite ar fi putut lumina sufletul acestei lumi trecatoare, ca o aripa de fluture in zbor, doar comunicand, dezvaluind, minunile lor interioare....
Cand avem o disputa mentala cu cineva, in momentul cand acela ne apare in fata in mod fizic, sentimentul agresiv se inmoaie, si pare a se risipi cand incepi sa-i vorbesti celuilalt... Simti fiinta din el, intelegi inconstient, sau empatic, ca si acolo e cineva la fel de insetat de iubire ca si tine, cineva care cauta, numai ca ori nu stie sa caute, ori tu nu ai acces la intimitatea sa spirituala. Din vina lui... din vina ta... de fapt din vina unei erori de comunicare.
Daca ai putea patrunde in esenta pura a fiintei sale, ai vedea ca si el/ea, ca si tine vrea acelasi lucru: SA IUBEASCA SI SA FIE IUBIT! COMUNICARE pura intre fiinte.
De ce s-a inventat Facebook, internetul, e-mailul, telefonia, televiziunea, spectacolele, petrecerile la ce folosesc, prieteniile, iubirile, familiile, totul?
TOATE nu sunt decat o imensa fuga de singuratate, si mai mult, o dorinta de a-ti dezvalui sinele celorlalti.
Comunicarea e iubire pentru ca alunga depresia. Cat valoreaza oare numai un cuvant bun, ori o fraza de confirmare a gandurilor tale, ori zambetul unui prieten, un “da” sau un “nu”?
Comunicarea in mod paraxodal poate induce in eroare, poate crea drame, poate ucide, deci e o arma, o spada puternica cu doua taisuri. ASA E! DAR NUMAI CAND E INCOMPLETA, cand furia, mandria sau teama a intreruput-o in mod prematur.
Comunicarea necesita radbare si priceperea de a SPUNE, dar in mod obligatoriul si arta de a ASCULTA ce are de spus celalalt.
Comunicarea poate aduce profituri, beneficii banesti sau doar spirituale, poate aduce si pierderi... de situatii, de prieteni... cand e SUPERFICIALA si cliveaza totul separand in bine si rau, aratandu-i celuilalt NUMAI raul.
Comunicarea e cheia SUCCESULUI si uneori poarta spre iad, atunci cand ea e brusc intrerupta, ucisa, sfidata.
Tacerea e de aur. E o lege valabila a universului. Adevarat.
Cuvantul e diamant... Cand e folosit ca atare – iarasi extrem de valabil.
Cert e ca nu poti iubi daca stai izolat, nu poti transmite nimica tacand.
Dupa parerea mea nici o tacere NU e suficient de graitoare.
Daca vorbim de fiinte cu capacitati “parapsi”, ele fac legatura intre ele tot prin comunicare, fie ea si prin gand, emotii, imagini.
INCONSTIENTUL nostru comunica cu cel al celorlalti intotdeauna, de aici se nasc sentimentele, se ivesc simpatiile si antipatiile spontane, al carui inteles ascus cu greu il descifram – deci exista comunicare si dincolo de cuvant.
Prin ARTA comunicam emotiile interioare si secrete ale inconstientului artistului creator, arta e o proiectie exterioara a continutului interior al spiritului.
Prin modul de a ne imbraca comunicam, cine suntem sau numai o anumita stare spirituala, prin gesturi, prin parfum, prin preferitele culinare, prin tot ce avem si alegem.
Omul reactioneaza spontan la vederea unui alt om, fara sa stie de ce, fara a fi constient pe deplin ce anume l-a atras la o anumita persoana. De fapt inconstientul celor doua persoane intra in REZONANTA, care poate fi armonica sau nu...
Izolarea inseamna moarte. O pedeapsa cumplita e sa lasi un om sa stea singur zile intregi, creierul va avea reactii ciudate, negative, distructive...
IUBIREA deci, e in primul rand comunicare, fara aceasta, toate celelalte atribute ale ei isi pierd valoare, murind neexprimate.
Comorile fiintei nu pot fi tinute sub obroc.
Lipsa comunicarii naste confuzii soldate deseori cu razboaie. Sufletul se bucura de un cuvant bun.
Universul nu a creat sisteme izolate, el a creat un ocean, un tot, izolarea fiind o stare imporprie vietii, imposibila de fapt in mod real. Fiintele comunica vrand nevrand... mental, fizic, sufleteste, empatic.
Ne fiind inca telepati, din motive serioase, pentru ca gandul creaza, dar poate si distruge, cuvantul e necesar, fie pentru a pune tot in lumina, fie pentru a ascunde.
Comunicarea e o arta... o arta vitala a vietii.
Si atunci tin sa repet: TACEREA E DE AUR, iar CUVANTUL E DIAMANT.
Marea arta consta in a sti sa le folosim impodobindu-ne viata, facand din ele bijuterii de valoare.
Cel mai frumos aspect al iubirii este COMUNICAREA, fara de care iubirea NU ESTE!
La inceput a fost cuvantul... iar prin el Dumnezeu a creat, comunicand Marelui Nimic intentia Sa.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)