Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Creierul nostru si puterea lui magica descoperita de neurostiinta

Suntem o creație perfectă, însă nu cunoaștem decât în mică parte modul cum funcționăm. Totuși cercetările din ultima vreme au scos la iveală anumite taine ale alcătuirii corpului uman, din care reiese că Ceva, sau Cineva, spuneți-i cum vreți… Inteligența cosmică, Dumnezeu, ori Creator, a avut în vedere modul nostru de dezvoltare și evoluție, spre bine. Organismul nostru se simte bine atunci când gândim și facem bine, atunci devenim energici și sănătoși. (continuare)


Asculta-ti intuitia si vei pasi pe o cale magica

Avem în noi totul, universul e holografic, adică orice parte din el, conține informații despre întreg, despre “marele tot”. Poate că nu degeaba Iisus spunea cândva referindu-se la Dumnezeu Tatăl... „Eu în El și EL în Mine...” Avem în noi sămânța divinității, pe care o putem îngriji și astfel o putem face să se dezvolte, să crească... și asa devenim puternici sufletește, sănătoși, împliniți, fericiți. Adevărați dumnezei în acțiune, conectați la tot și la toate... (continuare)


Cum fugim uneori de adevaratul nostru EU, purtând masti inutile...

Sfârșit de an Suntem ființe minunate, problema noastră uneori este că suntem prea sensibili, că am fost construiți să fim iubiți, și să dăruim iubire, însă în traiul nostru pe acest pământ, am constatat că realitatea e un pic diferită de visele noastre interioare. Și astfel toți am trecut prin acel moment când am fost tratați cu brutalitate – în copilărie, adolescență, sau chiar la maturitate, dar în legătură cu un aspect al vieții foarte important pentru noi - și nu am înțeles motivele acelui tratament, și asta ne-a făcut să ne simțim răniți și să rănim la rândul nostru pe alții. (continuare)


Cum ne auto-vampirizam singuri…

Armonia Sau altfel spus, care sunt acei consumatori energetici ce ne împiedică să ne materializăm visele. Știm cu toții că materia este energie, o energie de o anumită densitate. Nu mai e un secret că universul este informație și energie. Că orice vis trebuie să ia naștere întâi în gând, deci în spirit și apoi să să tranforme în fapte de viață. Noi înșine suntem energie ��i tot ce facem, tot ce construim necesită energie pentru a se naște în această realitate. Știm că gândul crează, emoția de asemenea, dar nu întotdeauna ce gândim se și materializează, adică nu întotdeauna putem să creăm. Oare de ce? (continuare)


Dependentele, ce sunt si de unde provin…

Dependenta Toți am avut cândva o oarecare dependență, chiar și măcar atunci când… am fost îndrăgostiți, când la începutul unei relații ni se părea că nu vom putea trăi altfel decât… toată viața cu el/ea. Deci știm cu toții că a fi dependent, înseamnă „a nu putea trăi fără”… Sau mai exact a crede că „nu putem trăi fără”… Fără obiectul ori subiectul dependenței respective. Ne dă plăcere, chiar bucurie, și o senzație că atunci când facem acel lucru, ori suntem cu acea persoană suntem noi înșine, lumea din jur dispare și sentimentul împlinirii se instalează. E vorba desigur de o falsă împlinire, dată de ceva ce ne dă impresia temporară de bine, dar la nivel general ne face rău. (continuare)


7 atitudini benefice pentru viata

7 atitudini benefice Viața e frumoasă, dar complicată, și poate că dacă n-ar fi astfel, nu doar că ne-am cam plictisi pe acest Pământ, dar n-am evolua. Căutăm fericirea și credem că Dumnezeu ar trebui să ne dea o viață lipsită de probleme și conflicte, însă tocmai conflictul este motorul evoluției noastre ca suflete, pentru că fără conflict lucrurile s-ar desfășura lin, dar n-am avea motive să devenim mai buni, mai înțelepți, mai frumoși, și mai aproape de adevărul divin. Pentru că doar fiind mai buni și pătrunzând tainele vieții putem depăși un conflict, putem să rezolvăm cu bine o situație, putem să obținem ceea ce ne dorim. (continuare)


Umbra si secretele sale…

Efectul Umbrei
Nu mai e un secret ce înțelegem prin umbra. Este vorba de partea aceea întunecată din fiecare din noi. E vorba despre ceea ce nu ne place, despre ceea ce noi credem că este rău, că trebuie renegat sau îndreptat, ori sters, ori transformat în lumină, sau lăsat undeva, acolo, într-un colț al sufletului neatins, nestudiat, neștiut. Fugim de umbră uneori, dar ea ne urmează tăcută. Toți avem umbră, dar să nu uităm că ea nu e decât efectul unui joc, jocul fascinant al vieții.
Ce e umbra?
Un defect de caracter, partea neplăcută a personalității, neplăcută pentru alții, dar (continuare)


Tu stii sa te bucuri de clipa?

Bucuria clipei Trăim într-o lume bazată pe conflict, pe dorință, pe căi ce duc spre scopuri. Dacă pierzi din vedere scopul, atunci, nu e bine, ajungi să trăiești haotic și rătăcești ca o corabie fără cârmă și fără busolă pe marea învolburată a vieții. Dacă îl urmărești cu prea multă înverșunare iarăși poți pierde multe, de la contactul cu realitatea, la bucuria vieții și miracolul ascuns în clipa prezentă.
De unde provine conflictul când de fapt toți ne dorim de fapt același lucru: fericirea. Iar fericirea ține de timpul prezent. (continuare)


Fenomenul facebook, sau… altfel spus, de ce ne place pe FB?

Computer Facebook este afacerea ce a transformat aproape peste noapte, un om obișnuit într-un miliardar. O afacere curată, o afacere simplă, însă pornită dintr-o idee genială. Ce are FB special? De ce crează dependență? Și de ce, stiu mai mult de 3 persoane ce au nu unul, ci câte două, trei conturi pe FB? Iată niște întrebări la care daca găsim răspunsul, vom afla multe despre tainele psihicului uman. (continuare)


De ce mint oamenii?

Mastile minciunii Cine spune că nu a mințit niciodată minte. Nu-l credeți, este cel mai mare farsor…

Toți oamenii mint sau au mințit cel puțin de câteva ori în viața lor. Nu ne place să fim mințiți, dar uneori folosim la rândul nostru această platoșă care este minciuna și ne asundem în spatele ei din diverse motive. (continuare)
Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)