Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Miracolul acceptarii...

Citeam deseori despre acceptare. Auzisem de ea, dar… sinceră să fiu, nu o prea înțelegeam în adevăratul ei sens. Acela ce poate produce miracole. Miracolul schimbării întregii vieți.
Cum adică să accepți ceva ce consideri a fi rău? Ceva negativ? Ceva neplăcut? Sau mai rău - în opinia mea – cum să accepți să renunți la visul tău! Și de ce acest fapt produce o schimbare... în bine? (continuare)


Cum capeti încredere în tine...

Avem nevoie de încredere în noi în orice situație, nu doar când dăm examene, când suntem pe scenă vorbind publicului, când mergem la un interviu, ori ne întâlnim cu cineva pe care dorim să-l cucerim, dar și atunci când ne alegem o vacanță, o casă sau o pereche de pantofi. Avem nevoie, pentru că încrederea ne face mai frumoși, ne dă charm, ne face să fim atractivi și ne ajută să luăm decizia bună.
Oamenii lipsiți de încredere sunt ezitanți, sunt influențabili, fie se plasează în extrema opusă refuzând orice sfat sau aujutor, taman de teama de a nu fi influentați cumva. (continuare)


Schimbarea de care ne temem…

Schimbare Singurul lucru constant în acest univers este schimbarea. Totul e în mișcare, fiecare secundă aduce ceva ce n-am trăit în secunda ce tocmai a trecut. Fiecare zi ne duce în alt loc al universului pentru că Pământul nu stă pe loc, nici Galaxia, nici Universul măcar, totul se mișcă continuu, în spirală. La nivel cosmic, pășim în spații în care n-am mai fost, și respirăm un aer ce nu l-am mai respirat, în fiecare clipă. Razele soarelui nu sunt aceleași, deși el pare a ne lumina din același loc, și nici o zi nu e identică cu alta, deși uneori ele par atât de asemănătoare și în uneori atât de banale. Schimbarea e esența acestui univers, și totuși noi, oamenii, deseori ne temem de schimbare. (continuare)


Sfaturi si idei “bune”…

Sfaturi Cunosc oameni care nu se mai satură de a da sfaturi. E vorba despre acele sfaturi bine intenționate, dar inutile nu doar prin faptul că sunt necerute, ci prin faptul că cel sfătuit nu le va aplica vreodată. Mai mult decât inutile, la un moment dat aceste sfaturi necerute devin enervante. Nu doar pentru că nu se potrivesc deloc celui sfatuit, nu se mulează pe ființa lui, pe personalitatea lui, pe nimic din ce e el, ci pentru că el simte faptul că ele îl pot duce pe drumuri străine. (continuare)


Compromisuri cu viata…

Compromisuri cu viata Toți avem în suflet o dorință tainică de a fi fericiți, chiar dacă n-am fost niciodată fericiți, ne dorim fericirea așa cum ne dorim viața. Chiar dacă nu știm ce este tot visăm la ea, e ca o galaxie îndepărtată, ca o stea pe cer ce sclipește chemându-ne din cerul întunecat.
Uneori trec anii și ajungem într-un loc. Nu… nu e un loc real, ci un loc al sufletului, un loc unde nimic nu ne mai poate proteja de furtunile vieții, iar sufletul își pierde vălul numit amăgire și ochii lui mari se deschid și atunci vede. (continuare)


Democratia e o iluzie

Democratia Vă veți întreba poate ce are acest subiect de-a face cu spiritualitatea. Are. Pentru că în fond totul are de-a face cu spiritualitatea. În spiritele noastre sau altfel spus in invizibil, se formează realitatea vizibilă. Dar să revenim la subiect. La faptul că democratia este de fapt o iluzie. O iluzie… ce pare reală, însă o iluzie foarte persistentă, vorba genialului Eistein.
(continuare)


Sincronicitati

Sincronicitate Poate sunt prea multe religii, teorii, pareri, despre CUM, CINE, sau CE ar fi Dumnezeu. Prea multe cruciade si lupte inutile ale orgoliilor omenesti ce-si ridica in slava propria parere. Dar fiecare cu parerea lui. Ceea ce pot sa va spun cu certitudine este ca... Dumnezeu este INTELIGENTA. Iar noi traim intr-un Univers inteligent. Vreti dovezi ? Cred ca multi aveti deja certitudinile si dovezile proprii. Eu doar am sa va aminteasc despre SINCRONICITATI, a caror existenta e dupa parerea mea una din certitudinile ca traim intr-un Univers extrem de inteligent. De-asta intotdeauna, probabil instinctiv, am admirat inteligenta. Pentru cei ce inca nu stiti ce sunt sincronicitatile, sau credeti ca nu ati trait asa ceva, am sa va povestesc foarte pe scurt citeva sincronicitati din viata mea. (continuare)


Cel mai frumos aspect al iubirii...

Comunicarea Oare iubirea se poate defini in mod logic?
Se pare ca da. De fapt e ATRACTIE. Da, o atractie irezistibila spre ceva. Daca iubesti pe Dumnezeu de EL esti atras. Daca-l iubesti pe dracu, cu el ai de-a face. Iubesti un om vrei sa ai de-a face cu el/ea, iubesti bautura te ineci in alcool, iubesti mancarea, gloria, banii, asta vrei sa atragi. Si atragi, daca asta vrea, cere si CREDE inconstientul tau.
Apoi, vrei sa te unesti cu obiectul iubirii, fie el Dumnezeu, fie un el sau o ea, fie bautaura, ori mancare... fie toate astea la un loc.
Deci in al doilea rand iubirea e CONTOPIRE. Adica amestec... (continuare)Stil asertiv, stil protectiv

flori Sunt doua modalitati de a relationa în societate, doua stiluri de prezentare a propriei persoane, stiluri opuse, stiluri care o data adoptate, ne influenteaza viata. Deseori modul în care ne prezentam, în care ne comportam cu ceilalti este definitoriu pentru reusita noastra, pentru starea noastra de bine.
Dar ceea ce determina adoptarea unui anumit stil ? Exista multi factori care concura la crearea unui anumit stil si despre care nu am sa vorbesc aici, însa adoptarea unui stil reflecta stima de sine a persoanei. (continuare)
Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)