Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Libertatea… un dar si-o provocare

Libertate Da, trăim într-un timp al libertății, al posibilității de a fi, de a face, de a experimenta o mare diversitate de situații, emoții, sentimente, experiențe. Avem libertate, deși nu toți suntem conștienți de acest mare dar. Deseori e mascată de temeri, ne trezește sentimente contradictorii, ori ne întinde capcane ce par a fi însuși opusul său, închisori ale sufletului.
Și totuși libertatea este amețitoare, ispititoare și imposibil de refuzat. (continuare)


Casatoria si iubirea

Tantra În momentul în care nu ne mai iubim partenerul e bine sau nu sa mai ramanem în relatie?
"Sa divortez? Relatia mea a devenit de-o banalitate uimitoare. Nu-mi mai place. Parca sunt la închisoare. Nu pot sa fac nimic din ce-mi doresc. Parca îmi irosesc viata... Simt ca vreau sa... traiesc!"
Asta m-a întrebat de curand o prietena si am încercat sa-i dau un raspuns.
Ce uneste un cuplu?
Iubirea sau obligatiile?
Raspunsul desigur difera... în functie de cuplu, în functie de situatie...
Deseori ceea ce la început e iubire se transforma treptat în obligatie. Pasiunea dispare, dragostea dureaza doi ani..., e imposibil sa nu ne mai îndragostim niciodata daca ne-am casatorit la 25 de ani, nimeni nu ne poate pune sechestru pe suflet... Nimeni? Ce vis frumos... Ne-am înhamat la rate, la bunuri imobiliare cumparate în comun, am devenit parinti, ne-am facut o situatie sociala... si toate astea, pe care la început le-am dorit atat, (continuare)


Mesaje subliminale

Mesaje subliminale - Trebuie sa vezi neaparat documentarul asta!
- N-am chef acum, poate altadata. În plus subiectul lui nu ma prea intereseaza.
- Totusi trebuie sa-l vezi!
- De ce?
- E foarte bun… Ai sa vezi...
- Ce ti-a placut atat ? Zi-mi tu despre ce e vorba. Nu prea am timp sa ma uit.
- Nu stiu sa-ti spun. E bun si atat. Trebuie sa-l vezi! Neaparat! (continuare)


Ce inseamna sa fii creativ...

Flori Cand mi-am pus aceasta întrebare primul raspuns ce mi-a venit în gand a fost ca... a fi creativ înseamna sa creezi opere de arta, sa scrii, sa pictezi, sa decorezi, sa inventezi noi tehnologii...
Exista multe defintii ale creativitatii si daca ne oprim numai asupra celor date de psihologi putem observa ca ele pun în evidenta cateva elemente ale creativitatii cum ar fi: NOUTATEA, ORGINALITATEA, UTILITATEA, VALOAREA, EFICIETA.
Factorii creativitatii sunt ... (continuare)


Copiii - un viitor fericit

Pictura de copil Viitorul caruia ne place atit sa-i aflam tainele, e de fapt floarea ce va rasari din semintele plantate de noi in sufletele noastre. Daca am fi constinenti ca in proportie de peste 90% viitorul depinde de noi, in primul rand ne-ar apuca frica. Da, asta e prima senzatie fireasca. Dar apoi... am incepe sa dansam de bucurie si sa ne scriem muzica si pasii ce o vor urma. Trebuie exercitiu pentru asta, nu-i usor... Insa primul pas e sa intelegem mare taina a construirii viitorului.
Cum!!! Adica totul depinde de noi! Da... Numai de noi.
Unii au realizat asta deja, altii inca mai cauta.
Sa nu uitam ca ziua de maine ... (continuare)


De cine si de ce ne indragostim!

Iubire De ce ? Pentru ca asa am fost creati ! Asa e Universul asta ! Un Univers care este dual si totul se naste din dualitate. Am fost creati barbat si femeie, ying si yang, zi si noapte, apa si foc, pamînt si cer, alb si negru, pozitiv si negativ, bine si rau... Între cele doua extreme se afla o multitudine de nuante, frumuseti si culori care dau charmul vietii. Dualitatea creaza si naste armonie, conflicte si viata. Dincolo de dualitate, stim azi ca fiecare element contine în el totul, într-o proportie mai mare sau mai mica, universul fiind holografic.
Dar sa revenim la iubire... care si ea contine în ea totul! Bucurie si tristete, împlinire ... (continuare)


Ce este inteligenta emotionala?

Inteligenta emotionala In opinia mea, inteligenta emotionala este absolut necesara pentru a trai o viata echilibrata si armonioasa. Acest tip de inteligenta se reflecta in relatii, in modul de a comunica, in puterea noastra de a empatiza cu ceilalti si deci... de a ne construi o viata fericita.
Inteligenta este indiscutabil de mai multe tipuri, insa cel mai important cred ca este acesta... De fapt e vorba de o abilitate de a relationa atat cu proprirul sine cat si cu ceilalti, este vorba de arta de a trece prin viata, este vorba despre incredere in sine, (continuare)


Atasamentul - o cale spre eliberare

Atasament Totul se naste, creste, traieste si moare, spune Buda. Omul sufera pentru ca se agata de visul lumii, de atractia simturilor, de iluzia ca poti sa pastrezi totul, uitand ca viata e un fluviu ce curge...
De fapt suferinta se naste din atasament. Ne agatam de pietre, temandu-ne de flux. Si totusi doar purtati de fluxul navalnic al vietii putem merge inainte... spre nou, spre altceva, spre ACASA.
Ce este atasamentul? (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)