Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Cele 5 rani care ne împiedica sa fim noi însine

Atunci când suntem răniți emoțional reacționăm fiecare în felul său. Reacția nu e întâmplătoare, ea are legătură în primul rând cu noi, cu sufletul și subconștientul nostru, și apoi cu situația și persoanele care ne-au rănit, cu sau fără intenție. Și asta, pentru simplu fapt, că vedem lumea prin filtrul propriei conștiințe, atât partea pozitivă a ei, cât și aspectele mai puțin plăcute, adică ceea ce numim negativ, ceea ce ne provoacă neplăcere și răni. Ceea ce ne spune psihologia este adevărat, contează ce trăim în copilărie. Și... de asemenea e adevărat ceea ce ne spune spiritualitatea, venim aici cu anumite răni de vindecat, din încarnările trecute. Sau lecții de învățat. Deci nu venim întâmplător la anumiți părinți, și nu avem întîmplător parte de anumite situații. (continuare)


Secretele mintii si cum îti poti transforma viata...

Iubirea ne primita Trăim uneori momente, când nu ne putem struni emoțiile, e firesc. Dar putem învăța să ne controlăm mintea, s-o transformăm într-o unealtă cu care să ne construim o viață frumoasă. Pentru că mintea naște gândurile, ce în final vor controla emoțiile, deci stările noastre de a fi și de a percepe lumea și viața.
Nu e simplu, dar se poate. Nu ne-am născut să suferim, deși suferința (continuare)


Cele 5 limbaje ale iubirii

Ce e iubirea? E binele suprem. E Dumnezeu. E viața. E acel sentiment unic, greu de descris, dar atât de plăcut de trăit, atât de dorit de noi toți, un vis, o trăire, o emoție unică. Iubirea nu are o definiție universală, pentru simplul fapt că fiecare o înțelegem în alt fel, și mai ales fiecare o simțim într-un mod personal. Suntem diferiți și asta ne ajută să creștem, învățând unii de la ceilalți. Fiecare are perspectiva sa asupra lumii și vieții, chiar și când vorbim de iubire. (continuare)


Ce te împiedica în mod real sa fii fericit…

India Sau altfel spus, cum să renunți la starea de nemulțumire, cum să trăiești o viață împlinită, cum să faci ca să nu mai fii victimă. O victimă imaginară, sau mai precis o victimă a propriilor gânduri, credințe și idei.
Observ că în ultima vreme s-au înmulțit îngrijorător „victimele”. Ca să fiu mai exactă, mă refer aici la acei oameni ce se consideră defecți psihologic, ori incompleți spiritual, ori nedreptățiți de soartă, ori cu probleme în destin, (continuare)


Cauzele karmice ale bolilor psihice

cauzele karmice Psihologia împarte bolile sufletești în nevroze și psihoze. Nevrozele sunt considerate mai ușoare, iar psihozele boli mai grave împărțite în categorii cum ar fi: schizofrenia, paranoia, isteria, depresia, etc
Le-au clasificat, le știu simptomele, au creat pentru ele diverse pastile și metode de terapie, dar dincolo de acestea există anumite disfuncții care sunt ignorate, disfuncții energetice, spirituale. (continuare)


Copiii - ingerii viitorului

Ingerasi "Religia mea este blandetea"
Dalai Lama

    Privesc spre viitor si vad oameni... Nu. Lumea nu se va sfirsi in 2012! Acei oameni sunt copiii, nepotii, stra-stra nepotii nostri. In ei suntem si noi, mai bine spus o particica din noi, din genele noastre, din sufletele noastre, din visele noastre din realizarile noastre indiferent de vom avea sau nu copii. In trecut suntem tot noi, bunicii, strabunicii... (continuare)


Hipnoza, alchimie si magie

Hipnoza Nu cred ca exista om sa ramana total indiferent la auzul cuvantului "hipnoza". Fie ca priveste aceast fenomen ca pe un lucru real, magic, serios, fie ca il considera o escrocherie, o iluzie, ori un fenomen comparabil cu scamatoriile lui David Coperfild, fiinta umana este atrasa instinctiv de acest fenomen.
Hipnoza ne starneste curiozitate macar pentru o clipa, pentru ca stim cu totii intuitiv ca hipnoza are legatura cu sufletul, cu adancurile propriului sine, cu autocunoasterea si deseori cu vindecarea. Hipnoza este un fenomen real.
DE LA INCONSTIENT LA INCONSTIENT
Hipnoza se realizeaza in mod cert, atunci cand inconstientul a doi oameni intra in contact, (continuare)
Tu stii cine esti cu adevarat?

Stii cine esti? Stim bine ca totul e relativ, iar fiecare fiinta unica, la fel si orice situatie... In asta consta frumusetea acestei lumi si aventura divina a cunoasterii. Divinitatea traind in milioane de fiinte, in milioane de lumi nevazute si vieti....
Dincolo de unicitatea fiintei si situatiei suntem claditi toti dupa acelasi calapod: avem emotii, sentimente, ratiune, dorinte, necesitati fizice si spirituale, si mai mult decat atat, toti ne dorim fericirea.
Stiti bine... acea stare de pace interioara combinata cu freamatul bucuriei visului (continuare)


NLP - pro si contra

ochi Faptul ca sunt bombardata aproape zilnic cu diverse mailuri cu invitatii la cursuri de NLP m-a determinat sa scriu despre aceasta metoda de programare a mintii. Nu am participat si nu-mi doresc sa particip vreodata la vreun astfel de curs pentru ca eu personal consider ca nu am nevoie. Ceea ce am citit despre... si am citit destule carti de calitate scrise de renumiti profesori în stiinta NLP, îmi este suficient. Haideti sa întelegem mai întâi ce este programarea neuro-lingvistica - NLP. Informatiile percepute ce ne parvin din lumea înconjuratoare determina trairile noastre pozitive sau negative. Reprezentarile mentale ale realitatii obiective sunt în totdeauna subiective. O obiectivitate perfecta nu exista.
Cognitia sau actul de cunoastere este atribuit de psihologi mintii, în speta gândirii.
Just, dar ce anume influenteaza gândirea? Mediul, educatia si mostenirea genetica este raspunsul oamenilor de stiinta. Acestea toate cu o preponderenta (continuare)


Fii prietenul copilului tau!

Mici suflete fragile si însetate de iubire vin în aceasta lume dominata de tot felul de forte vazute si nevazute, luminoase si întunecate, prietenoase sau distrugatoare. Ele vin sa daruiasca, dar si sa vindece, însa de cele mai multe ori vindecarea de sine primeaza, pentru ca daca nu esti puternic sufleteste nu poti vindeca, daca nu stii tainele vindecarii nu poti devenii vindecator. Si nu stim decat din traire!
Sufletele micute vin aici pentru a-si vindeca ranile aparute în conflictele purtate de secole, cu parti rebele ale sinelui, parti certate cu iubirea, cu parti invadate de umbre...
Ele vin la o adresa exacta. Programul univesului nu da erori, el îsi urmeaza legile perfecte, aplicand criteriile exacte ale rezonatei info-energetice în scopul evolutiei Sale. Copii vin la voi pentru ca au rezonat cu luminile si umbrele voastre, în scopul vindecarii prin iubirea reciproca pe care trebuie s-o învatati experimentand-o împreuna. (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)