Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Hai sa instalam... antivirusul...

Este clar că boala ce ne-a invadat planeta, se vindecă. Sunt oameni care au avut-o și s-au vindecat. Deci, dacă cineva s-a vindecat, atunci toti oamenii se pot vindeca.
Există totuși oameni ce nu se vindecă.
De ce?
Toți vor spune... pentru că organismul lor nu poate lupta, este slab. Au avut alte boli, sau... pur și simplu, sistemul lor imunitar nu face față. De ce?(continuare)


Vom iesi schimbati din toata treaba aceasta?

Eu nu cred. Nu prin miracole. Ci prin fiecare din noi...
Doar dacă...
Dacă ești deja... acolo... pe cale... Dacă ALEGI CONȘTIENT.
Vorbim de fapt despre evoluție. Evoluția sinonimă cu schimbarea, în bine, desigur.
Per ansamblu... Oamenii vor fi mai distanți, mai prudenți social... mai legați la rețele on-line... mai cu frica de moarte... (continuare)


Facem pregatiri… pentru ce?

Nu înțeleg, de ce ne pregătim pentru boală, pregătim paturi, pregătim măști, ne pregătim pentru tot ce este mai rău, de ce omul nu realizează o dată pentru totdeauna că EL ESTE CREATOR și AȘTEPTĂRILE sale se transformă în REALITATEA SA.
De ce nu vă gândiți că toată această nebunie se va termina repede, că oamenii se pot vindeca, - și chiar așa și ESTE - că viața își va relua cursul într--un mod mult mai frumos, pentru că vom aprecia mai mult ce avem. (continuare)


Totul trece… tu priveste viata cu dragoste!

Mi-aduc aminte cum îmi povestea bunica mea despre momentul când se auzeau sirenele și trebuia să se ascundă prin beciuri, pentru că urma un bombardament, cum la vederea acelor avioane, le îngheța sufletul, cum nu știa dacă după acele clipe va mai avea casă, dar mai ales dacă vor mai avea viață...
Mă tot gândesc la ea și la generația ei care e trecut printr-un război îngrozitor... (continuare)


Între credinta si orgoliu e Dumnezeu

Trăim un moment special, e... epidemie, dar mai ales e stare de altertă, ceea ce din punct de vedere psihologic și spiritual este ceva mai important decât epidemia în sine. Însă acest moment e scris demult în stele, cine cunoaște astrologie, poate confirma. Planetele indică acest fapt. Și atunci... mă întreb dacă mai contează sursa acestei epidemii, dacă e un virus creat și trimis în lume cu un scop, scăpat de sub control, sau pur și simplu o întâmplare nefericită datorată unui transfer de la animal la om, în China, o țară în care oamenii mănâncă lilieci, reptile și câini, nu de acum, ci de sute de ani. (continuare)


Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA.
Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite.
Rețete…
Deseori inutile.
Ca să nu zic absurde în marea lor majoritate. (continuare)


Un strop de întelepciune pentru noul 2020!

Ce e un om în fața universului, în fața infinității spațiu timp care ne înconjoară? O scânteie de viață, o mică parte din mărețul Dumnezeu, vine răspunsul de fiecare dată când mă întreb. O parte, venită aici să experimenteaze, să învețe despre sine și viață, să crească, să iubească, să se bucure, să FIE.
M-a întrebat cineva de curând: “ce înseamnă să fii spiritual, evoluat spiritual”. Recunosc faptul că vrând să dau un răspuns cât mai corect, am stat câteva clipe să mă gândesc înainte. Și am concluzionat că dincolo de toate detaliile, legile și definițiile legate de acest aspect, (continuare)


Pâna când moartea ne va desparti?

E jurământul ce încă se mai face în biserici. Și este înfiorător de stupid.
Adică... indiferent ce-ar fi și cum se va purta partenerul, indiferent câte palme îmi dă, câte insulte debitează, cât de mult mă înșeală, câți litri de bere bea, nu voi putea scăpa de tot bâlciul, doar am jurat în fața lui Dumnezeu să fiu cu el/ea până mor... ! Wow! Adică o viață întreagă. Viața mea.
A mea, a ta, a oricui face acest jurământ și nu înțelege că el se mai și dezleagă! Sau că nu are sens să îl facă. Nunta în sine e ceva frumos, însă jurământul... ar trebui... modificat. (continuare)


Il Separatio, matricea primordiala

Am primit acest text cu ceva vreme în urmă și m-am gîndit un pic dacă să îl public pe site. Puțini îl vor înțelege pe deplin, puțini îl vor găsi la fel de interesant precum l-am găsit eu. Am înțeles despre ce e vorba în urma studiilor mele din ultimii ani, altfel textul mi s-ar fi părut… cel puțin straniu, dacă nu chiar bizar și neinteresant.
Dar… nu este prima oară când citesc despre Il Separațio și când simt existența SA. Știu cumva… că existență acestă forță a universului, acestă inteligență și… de ce nu, acest spirit unic și special despre care vorbește legenda – care nu e doar legendă. (continuare)


Când trebuie si când nu trebuie sa daruim neconditionat...

Se vorbește mult prin mediul virtual de dăruire, mai exact de dăruirea necondiționată. Unii o recomandă fără a discerne, eu nu. Și vă voi spune de ce.
Văd cum există persoane bune, miloase, suflete inocente și deseori ignorante, care dăruiesc anumitor indivizi, iar și iar... iar în schimbul dăruirii lor primesc, un pahar gol. Privesc spre el și parcă l-ar vrea plin cu un zâmbet, cu un multumesc, cu o schimbare de comportament, cu ceva... Sau mai rău, uneori primesc un pahar cu otravă. (continuare)


Jocul cu energia

Cu energia poți să te joci, poți să o simți, poți să creezi, sau poți distruge. Cu energia poți face multe, dacă înveți să o înțelegi, să o transformi, să o modelezi.
Dacă simti energia, poți merge pe firul ei și poți să ajungi la informație, adică, poți primi un răspuns la o întrebare sau... la mai multe.
Energia nu minte. Nu are cum. Ea este ceea ce ESTE. Și atât.
Energia este prezentă pretutindeni în acest univers. In fond e Universul însuși. Noi suntem energie, diferenta o face vibratia si informația. Iar vestea bună e că noi suntem receptivi la așa ceva! (continuare)


Parerea si influenta celorlalti în viata ta... conteaza?

Erau vremuri când îmi călcam pe suflet și mă străduiam să mă încadrez în tipare, ori renunțam să fac lucruri, în ideea că s-ar putea ca ceilalți oameni să zică, ori să creadă „ceva”, despre mine. Ba chiar nu-mi expuneam ideile, în ideea că ar putea deranja, dacă eu cred „ceva” anume, iar acel „ceva” nu se încadreasă în tipare. Mai exact în tiparele generale ale banalului.
Însă a venit și momentul când am renunțat să dau vreo importanță “gurii lumii” și mentalităților de duzină, pentru că am înțeles că o acțiune făcută pentru a fi pe plac cuiva, s-ar putea să nu-mi fie mie pe plac, iar lucrul ăsta chiar ARE IMPORTANȚĂ. (continuare)

Tehnicile de manipulare, furtul spiritual si… vointa divina

În ultima vreme mi-a fost dat să văd mai multe cazuri în care persoane bine pregătite psihologic, au pus în aplicare într-un mod perfect, tehnici de manipulare, pentru a obține rezultatul dorit. Deși le-au folosit perfect, nu au avut nici un success cu ele, adică n-au obținut nici pe departe rezultatul urmărit.
Oamenii au ascultat cu interes argumentele bine prezentate, au privit cu răbdare întregul spectacol, însă când să dea un răspuns acesta a fost, NU.
Ca psiholog, am admirat aceste persoane, pentru modul de a-și prezenta argumentele, ba chiar le-am dat dreptate la modul rațional. Însă și răspunsul meu a fost asemenea, adică NU. (continuare)


Miracolul acceptarii...

Citeam deseori despre acceptare. Auzisem de ea, dar… sinceră să fiu, nu o prea ��nțelegeam în adevăratul ei sens. Acela ce poate produce miracole. Miracolul schimbării întregii vieți.
Cum adică să accepți ceva ce consideri a fi rău? Ceva negativ? Ceva neplăcut? Sau mai rău - în opinia mea – cum să accepți să renunți la visul tău! Și de ce acest fapt produce o schimbare... în bine? (continuare)


Scopul în viata si cum sa-l gasesti... (partea 2)

Dacă simți că timpul trece pe lângă tine și zilele par trase la indigo. Dacă ai un anume sentiment de plictis, ori irosire, și viața pare searbădă, ori dimpotrivă e dominată de stres, atunci trăiești fără să ai în minte și mai ales în inimă, un scop. Un scop al tău, personal, important pentru tine, un vis tainic al inimii, o dorință scrisă în ADN, care strigă la tine să o scoți la lumină. Dorința, scopul, visul, oricum ai numi acest imbold, e ceea ce dă sens vieții și în același timp te ajută să evoluezi. (continuare)Scopul în viata si cum sa-l gasesti... (partea 1)

Atunci când ne trezim spiritual, începem să ne punem întrebări. Iar una din întrebările esențiale, puse deseori, este: DE CE NE AFLĂM AICI, PE-ACESTĂ LUME? Oare există un scop? Ne întrebăm dacă există un scop al întregii omeniri, și un scop personal. Și care este scopul nostru personal, dacă există.
Există. Răspunsul la întrebări este DA.
Scopul întregii omeniri este evoluția spirituală.
Cum? Prin experiență, prin învățare, prin bucurie și uneori prin suferință. Suferință pe care e necesar să-o depășim, s-o sublimăm, s-o transformăm în ceva bun. (continuare)Orbirea spirituala

Dacă n-ar fi nu v-aș povesti, dacă nu ne-ar afecta, nu am ști despre ea, dacă n-am putea scăpa de ea, n-ar avea rost s-o analizăm. Mulți văd doar materia ce ne înconjoară, ignorând energiile spirituale ce o animă. Ignorând sensul ei, scopul ei, și cauzele nevăzute, ale căror efecte le putem constata material.
Suntem aici la Scoala Pământ, una din cele mai interesante și ... (continuare)


Life is a journey

Next station 2019…
Era reclama unei agenții de turism și când o auzeam în trecut visam să călătoresc. Nu prea aveam cu ce și cu cine. Visam doar la călătorii îndepărtate, aparent imposibile pentru persoana mea. Acum când am făcut din călătoriile peste mări și tări un mod de viață, am înțeles adevăratul sens al acestor cuvinte. El nu se referă doar la acel tip de calatorii, numite excursii. Suntem călători, prin lume și viață. Suntem mici călători ce aparțin clipei, printr-un univers imens ce aparține (continuare)


Cheia spre o viata împlinita – evolutia spirituala prin schimbarea constiintei

Perspectiva din care privim lucrurile, face ca lucrurile privite să apară într-o anumită lumină. Iar această perspectivă depinde de nivelul nostru de conștiință, sau altfel spus, de nivelul nostru spiritual, de treapta de pe care privim lucrurile. Vrei să înțelegi mai mult? Să vezi lucrurile altfel? În profunzime, într-o lumină cât mai obiectivă, să le înțelegi adevăratul sens și rost? Fă în așa fel încât să-ți crești nivelul conștiinței și astfel toată viața ta îți va părea altfel. Luminile și umbrele din filmul al cărui actor principal ești, se vor schimba, aceeași oameni îți vor părea a fi alte persoane, sau anumite persoane vor fi înlocuite de alți oameni, care se vor potrivi mai bine cu tine, cu nivelul tău actual. (continuare)


Scoala Pamânt

Sunt mulți care vor să se nască pe planeta Pământ, întruparea e un privilegiu și există o multitudine de suflete ce-și doresc să vină aici. Înseamnă că Școala Pământ e bună, e o școală de elită, de unde ies absolveți super pregătiți pentru a trăi și călători în Infinitul univers cu multiplele sale lumi, dimensiuni și sublumi.
Din păcate nu toată lumea absolvă. Nu toți trec testele. E o școală grea. Grea dar frumoasă, aș adăuga eu. Să ajungi OM nu e ușor. Este o școală în care se clădesc conștiințe. Pare simplu, dar nu e. Celor care nu pot trece examenele din prima, li se dau șanse multiple. (continuare)


Cele 5 rani care ne împiedica sa fim noi însine

Atunci când suntem răniți emoțional reacționăm fiecare în felul său. Reacția nu e întâmplătoare, ea are legătură în primul rând cu noi, cu sufletul și subconștientul nostru, și apoi cu situația și persoanele care ne-au rănit, cu sau fără intenție. Și asta, pentru simplu fapt, că vedem lumea prin filtrul propriei conștiințe, atât partea pozitivă a ei, cât și aspectele mai puțin plăcute, adică ceea ce numim negativ, ceea ce ne provoacă neplăcere și răni. Ceea ce ne spune psihologia este adevărat, contează ce trăim în copilărie. Și... de asemenea e adevărat ceea ce ne spune spiritualitatea, venim aici cu anumite răni de vindecat, din încarnările trecute. Sau lecții de învățat. Deci nu venim întâmplător la anumiți părinți, și nu avem întîmplător parte de anumite situații. (continuare)


Lacatele iubirii....

Cred că puțini oameni n-au fost niciodată cu adevărat îndrăgostiți. De aceea pot spune că știm cu toți ce simțim, fiecare în modul său unic, inconfundabil și totuși asemănător cu ceilalți. Când ești îndrăgostit experimentezi emoții și sentimente minunate: senzația de zbor lin de pescărus peste ape, de expansiune, de bucurie infinită, de contopire cu esența universului, de dans cu infinitul, de libertate, energie, fericire și putere.
E o senzație ce-am vrea s-o trăim veșnic.
Și totuși... (continuare)


Creierul nostru si puterea lui magica descoperita de neurostiinta

Suntem o creație perfectă, însă nu cunoaștem decât în mică parte modul cum funcționăm. Totuși cercetările din ultima vreme au scos la iveală anumite taine ale alcătuirii corpului uman, din care reiese că Ceva, sau Cineva, spuneți-i cum vreți… Inteligența cosmică, Dumnezeu, ori Creator, a avut în vedere modul nostru de dezvoltare și evoluție, spre bine. Organismul nostru se simte bine atunci când gândim și facem bine, atunci devenim energici și sănătoși. (continuare)


Efectul iubirii…

Mulți oameni simt că trăiesc cu adevărat, că strălucesc, că zboară pe aripi de îngeri, că sunt valoroși și împliniți atunci când sunt la începutul unei povești de iubire. Sunt în acea fază în care relația abia născută, nu și-a arătat încă și părțile sale mai puțin încântătoare. Pentru că orice relație și orice am are într-o proporție mai mică sau mai mare și părțile sale... negative. Ei spun: el/ea m-a făcut să mă simt creativă, frumosă, iubită, m-a făcut să simt că mă nasc din nou, că trăiesc, m-a scos din întuneric. Totul e woow! (continuare)


Asculta-ti intuitia si vei pasi pe o cale magica

Avem în noi totul, universul e holografic, adică orice parte din el, conține informații despre întreg, despre “marele tot”. Poate că nu degeaba Iisus spunea cândva referindu-se la Dumnezeu Tatăl... „Eu în El și EL în Mine...” Avem în noi sămânța divinității, pe care o putem îngriji și astfel o putem face să se dezvolte, să crească... și asa devenim puternici sufletește, sănătoși, împliniți, fericiți. Adevărați dumnezei în acțiune, conectați la tot și la toate... (continuare)


Tibetul – acea întâlnire pe care sufletul de mult o astepta...

Când avionul traversa Himalaya și cobora încet spre acel ținut magic, m-au impresionat munții atât de speciali și m-au lăsat fără cuvinte. Măreția lor tăcută, forma lor, un ceva de nedescris al lor, nu știu... chiar nu știu ce m-a făcut să-i ador... Când am ieșit din aeroport am fost întâmpinați de ghid cu tradiționalele eșarfe albe ca semn de bun venit, am zâmbit, am mulțumit, m-am suit în autocarul ce avea să ne ducă la hotel și am început să plâng... Habar n-aveam de ce. Era o emoție puternică, involuntară, era... ca o regăsire. O întâlnire mult așteptată cu... cineva..., sau mai degrabă, cu ceva drag. Fiind o ființă rațională, am căutat cât am putut să-mi ascund lacrimile și să le înțeleg scopul. Dar ele nu se dădeau bătute, pentru că voiau să-mi spună ceva. Ceva ca o șoaptă îmi spunea: ai mai trăit cândva aici. Ți-amintești?
Da, sufletul meu își amintea, însă... mintea mea nu. Nu știam când am mai fost acolo și ce am făcut, dar ȘTIAM că lacrimile acelea nu erau ceva... întâmplător. (continuare)


Buddhismul - calea de mijloc

Buddha Nu am să vorbesc acum despre Buddha și viața lui interesantă, căruia poate am să-i dedic un articol întreg, ci despre învățăturile sale care conțin în ele mult adevăr și înțelepciune. Buddhismul e din ce în ce mai răspândit în lume, pentru că se potrivește spiritului omului modern. Ne îndeamnă să cunoaștem, să vedem, să experimentăm, nicidecum să credem orbește. Prin asta el se diferențiază de religii. Pentru că buddhismul nu e nicidecum o religie. Deși oamenii i-au clădit temple și statui, Buddha nu s-a considerat niciodată pe el însuși o zeitate, ori vreun soi de guru căruia oamenii trebuie să-i dea ascultare ori să i se închine smeriți. (continuare)


Daca vrei sa fii fericit, atunci… fii

Sfârșit de an Bine... bine... ar spune unii, dar... e foarte greu dacă ai probleme...
Eu spun... fericirea ta depinde întotdeauna de tine, nu de alții. E o stare interioară. Iar din starea ta interioară se naște viața ta zi de zi.
Desigur, nimeni nu poate fi fericit în anumite situații. Atâta timp cât trăim în lume, ne asumăm faptul că aceasta e cu „bunele și relele” ei. Și sunt situații în care e firesc să fii nefericit, pentru că așa e clădit psihicul uman. Dar ele sunt punctuale, pentru că n-avem decât să două variante, fie pot fi rezolvate, fie... pot fi acceptate. Da, ar mai fi și a treia variantă aplicabilă uneori, să avem „puțintică răbdare”... (continuare)


Cum sa-ti cresti copiii, pentru a deveni adulti echilibrati si împliniti…

Sfârșit de an Suntem aici să trăim o viață frumoasă, să ne bucurăm de fiecare clipă și să fim apreciați de semenii noștri pentru că suntem valoroși. Prin noi înșine, uneori doar pentru zâmbetul nostru. Nu trebuie să facem ceva… special pentru a fi iubiți, trebuie să fim iubiți pentru că SUNTEM, pentru că existăm. Așa ar fi de dorit, așa ar fi benefic… așa ar trebui, și eu nu mă feresc de cuvântul TREBUIE. Însă… deseori realitatea este alta, și este alta tocmai pentru că toți privim lumea prin filtrul propriilor experiențe, așteptări și credințe. Uneori… negative. (continuare)


Treptele rugaciunii

Sfârșit de an Rugăciunea e mai mult decât o discuție cu Dumnezeu, e o cale. Calea de a cere ceva, calea spre pace sufletească, protecție, evoluție, ori pur și simplu calea de a ne conecta la esența acestui univers fascinant. Depinde... de pe ce treaptă începem dialogul și ce urmărim să obținem.
Vorbim uneori cu Dumnezeu și ni se răspunde repede, sau după o îndelungată insistență, însă alteori avem impresia că vorbim singuri și universul ne întoarce un ecou rece și lipsit de sens al cererii noastre. Mulți oameni se întreabă de ce. Deși fiecare caz în parte e unic, fiecare întrebare are un răspuns... universal și multiplu, dacă pot spune astfel. (continuare)


Cum fugim uneori de adevaratul nostru EU, purtând masti inutile...

Sfârșit de an Suntem ființe minunate, problema noastră uneori este că suntem prea sensibili, că am fost construiți să fim iubiți, și să dăruim iubire, însă în traiul nostru pe acest pământ, am constatat că realitatea e un pic diferită de visele noastre interioare. Și astfel toți am trecut prin acel moment când am fost tratați cu brutalitate – în copilărie, adolescență, sau chiar la maturitate, dar în legătură cu un aspect al vieții foarte important pentru noi - și nu am înțeles motivele acelui tratament, și asta ne-a făcut să ne simțim răniți și să rănim la rândul nostru pe alții. (continuare)


Sfarsit de an… sfarsit de capitol...

Sfârșit de an Nu întâmplător pe Pământ totul este împărțit în etape, clase, termene… până și timpul etern si infinit e împărțit de om în ani, ore, minute, secunde… secole, milenii… anotimpuri… Omul are nevoie ca din când în când să se oprească măcar simbolic din drum și să revadă ce-a trăit până atunci. De fapt, omul are nevoie să se întâlnească cu el însuși. Să se oprească și să privească în oglinda sufletului, a propriului suflet, să de vadă și să se cunoască pe sine. (continuare)


Ce înseamna sa ai succes?

Iubirea ne primita Există pe lumea asta multe șabloane, și mulți se rătăcesc printre ele, căutănd uneori chiar să se conformeze, să-și schimbe silueta, gândurile, hainele, profesia, activitățile, ca să se potrivească noțiunii de... succes. Să fie „un om de succes”, să fie la modă, să aibă mulți fani. Cândva am fost și eu așa, acum mă uit în urmă și... zâmbesc..
Și totuși ce înseamnă să ai succes? Ce imagine sau ce stare îți invocă acest cuvânt?
Toți ne imaginăm succesul cumva, un anumit scenariu, cu noi înșine în rol principal. (continuare)

Despre frica si iubirea de Dumnezeu

Frica de Dumnezeu Am observat că mulți oameni se revoltă în fața ideii de frică de Dumnezeu, afirmând că Dumnezeu e iubire, deci n-ai cum să te înfricoșezi în fața iubirii, care e ceva benefic, evident. Și am mai observat cum, mulți oameni se întreabă de ce se petrec atâtea lucruri rele pe lume, dacă Dumnezeu e iubire. De ce lasă El să se întâmple așa ceva, unor oameni aparent nevinovați și buni. Relația omului cu Dumnezeu a fost subiect de discuții veacuri la rând. De ce ne rugăm și el nu răspunde, adică de ce nu ne împlinește dorința precum “duhul din lampă”, de ce unii nu se roagă și totuși au tot ce vor… (continuare)


Nu tot ce iubim ne apartine…

Lucky iubitor E clar că venim aici pe Pământul școală, ca să învățăm, iar lecția principală e iubirea. Din ea decurg toate celelalte. Avem diverși profesori, mai buni sau mai răi, mai duri, sau mai puțin duri, însă importanța unei lecții nu este dată de școlile absolvite de profesori, nici de succesul lor lumesc, și rareori are legătură cu acestea.

Uneori lecțiile cele mai prețioase ne sunt date de ființe simple, inocente, pentru că tocmai astfel de ființe sunt cele ce sunt într-un contact continuu cu Dumnezeu.
Trebuie doar să avem înțelepciune și să privim atent pentru a vedea cu ochii sufletului, ce vor ele să ne spună, sau uneori, e drept, e necesar să ai cunoașterea necesară. O anume cunoaștere spirituală. (continuare)


Tri-murti… cele 3 aspecte ale divinitatii

Trintatea Dumnezeu este cauza primară, cel ce a creat întreg universul vizibil și invizibil și desi este unic, Creatorul suprem sau Dumnezeul absolut, cunoscut în hinduism ca Brahman (nu Brahma) se manifestă sub trei aspecte. Aceste aspecte ce au fost creionate demult în doctrina hindusă, se regăsesc și în creștinism sub denumirea de Sfânta treime. Spre deosebire de hinduism însă, creștinismul nu recunoaște (oficial) un dumnezeu suprem, al întregului univers, singurul pomenit în scripturi fiind Dumnezeu Tatăl, adică Dumnezeul Pământului. Mai exact nu se face o diferență explicită între EL si Dumnezeul întregului univers. Sub acest aspect crestinismul tace. Și astfel creștinismul dă dovadă de pragmatism, pentru că în fond, pentru noi oamenii acest lucru este cel ce ne privește direct, EL este Dumnezeul cu care avem de-a face, nu cel universal, cel putin deocamdată. (continuare)


Fenomenul facebook, sau… altfel spus, de ce ne place pe FB?

Computer Facebook este afacerea ce a transformat aproape peste noapte, un om obișnuit într-un miliardar. O afacere curată, o afacere simplă, însă pornită dintr-o idee genială. Ce are FB special? De ce crează dependență? Și de ce, stiu mai mult de 3 persoane ce au nu unul, ci câte două, trei conturi pe FB? Iată niște întrebări la care daca găsim răspunsul, vom afla multe despre tainele psihicului uman. (continuare)


Binecuvantare - Carla von VladProgram cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)