Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA.

Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite.

Rețete…

Deseori inutile.

Ca să nu zic absurde în marea lor majoritate.

Cum e mai bine? Cu bărbat... sau fără bărbat, cu copii sau fără copii, cu o profesie de răspundere sau fără... cu pantalon sau cu fustă, feminine sau băiețoase… sincere sau misterioase… blânde sau arțăgoase…

Nu este bine într-un ANUME FEL.

Este bine așa cum simte fiecare că e bine.

Suntem femei și atât.

Trăim într-un moment când universul se schimbă, se recrează, se agită, și dă naștere omului nou. Prin noi, prin femei, cele ce ducem viața mai departe. Oricum am fi… bune sau rele, slabe sau grase, frumoase, sau… mai puțin faine… Dar cu un suflet special.

Suntem esența vieții.

Da… Revenind la analize și la sfaturi.

Toate nu sunt decât analize pornite din experientețele mai mult sau mai puțin originale ale celor ce scriu sau comentează.

Eu am să vă spun din experiența și observațiile mele, dar am să vă spun simplu și cu multă sinceritate.

Fericirea e într-adevăr în noi, acolo unde este și puterea de a ne împlini visele. Indiferent de vise.

Nu suntem toate la fel și nu toate avem aceleași necesități și deci aceleași vise. Nu toate avem aceleași metode de a ni le îndeplini, nu toate ne dorim un bărbat, sau independența față de sexul opus. Unele din noi nu-și doresc copii, în timp ce altele ar face orice ca să aibă.

Și atunci care e rețeta fericirii feminine?

Am renunțat de mult la analize…
Am renunțat în favoarea vieții.
Am renunțat după ce mi-am făcut o bază solidă de cunoaștere spirituală și psihologică. E necesară, crede-mă!

Am cunoscut acel adevăr care m-a făcut liberă.

Acum trăiesc după sufletul meu, după intuiție, după inspirația trimisă de sus.

Acum sunt chipurile mai “matură”, dar mă simt mai copil și mai liberă.

Acum sunt mai eu însămi, fapt ce vă sfătuiesc și pe voi să fiți.

Da… uite… îmi permit să dau sfaturi…

Nu mai analiza, trăiește. Fii tu. Ascultă-ți vocea interioară. Nu uita că ești dotată cu intuiție, cu energia creației, cu secretul iubirii ascuns tainic în sufletul tău.

Cu fiecare clipă trăită din suflet, te vei apropia de adevăr.

Nu cel din cărți. Ci… cel din tine.

De acel adevăr al universului, considerat de mulți taină.

Feminitatea…

Ce e ea?

Poate că nu e decât acel zâmbet adresat divinității, cu care ești continuu în contact, chiar dacă uneori s-ar putea să nu știi. Zâmbet pe care bărbatul din ignoranță și confuzie, va crede că i l-ai adresat lui.

Și dacă crede asta, lasă-l să creadă.

Tu continuă și zâmbește.

Va crede că el e dumnezeul tău.

Dar nu e… Nu va fi niciodată.

TU ai o relație specială cu Dumnezeu. Da. Cu Creatorul universului. Tu ai în tine FOCUL CREAȚIEI și poți să dai viață. Nu doar unui copil, ci VISULUI TĂU.

CREDE-MĂ!

La mulți ani de 8 martie, la multi ani, în fiecare zi, la multi ani, și la multe… zâmbete…

Cu drag,

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)