Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Efectul iubirii…

Mulți oameni simt că trăiesc cu adevărat, că strălucesc, că zboară pe aripi de îngeri, că sunt valoroși și împliniți atunci când sunt la începutul unei povești de iubire. Sunt în acea fază în care relația abia născută, nu și-a arătat încă și părțile sale mai puțin încântătoare. Pentru că orice relație și orice om are într-o proporție mai mică sau mai mare și părțile sale... negative. Ei spun: el/ea m-a făcut să mă simt creativă, frumosă, iubită, m-a făcut să simt că mă nasc din nou, că trăiesc, m-a scos din întuneric. Totul e woow!

Dar... acum că povestea nu e ceea ce credeam eu, acum că s-a sfârșit, acum că a luat o turnură neașteptată și neprevăzută, simt că mor, că mă prăbușesc, că... n-am nici o putere și valoare... sunt nimic, sunt nimeni, sunt... la pământ.

Oare...?

Oare acea persoană te-a făcut să simți că trăiești?

Nu... nicidecum. Ceea ce crezi e o iluzie.

Singurul lucru care te-a făcut să te simți bine este IUBIREA DIN TINE.

Da, e faptul că tu te-ai văzut prin ochii iubirii. El/ea a fost doar un ACTIVATOR AL ACESTEIA. Da, a avut puterea de a o activa! A avut UN ANUME CEVA, în el/ea, în psihicul lui, în sufletul lui, în ființa lui care a atins și activat iubirea din tine. Dar, nu neapărat un sentiment de iubire adresat ție.

Iubind, tu... te-ai văzut prin ochii iubirii, al iubirii ce tu i-ai oferit-o celuilalt, și credeai că ți-o oferă și el ție. Nu are importanță dacă celălalt chiar te-a iubit sau nu. Nu are nici o importanță. Important e cum te-a făcut să te simți IUBIREA DIN TINE.

Unde era acea iubire?

În cealaltă persoană vei spune...

Iar eu îți spun ceva.

Acea iubire era în tine. Și acolo ESTE și acum.

Nu putem simți total sentimentele celuilalt. ( chiar și empatici fiind există anumite bariere – dar nu despre empatie vreau sa vorbesc eu acum!)

Relația a avut doar menirea de a o activa. Celălalt te-A ACTIVAT, nu te-a împlinit.

Nu este DOAR TEORIE, este ADEVĂR.

Noi toți AVEM în noi TOTUL pentru a ne simți fericiți, creativi, valoroși, puternici și împliniți. Nu ne-a făcut Dumnezeu să ne simțim astfel doar în prezența unei anumite persoane, ori într-o relație. Dacă ar fi așa, ar însemna că ne-a făcut incompleți. Iar noi nu suntem jumătăți de măsură și nu suntem nicidecum „jumătatea cuiva”.

Noi suntem dumnezei și fii și fiice de dumnezeu. Compleți, întregi, unici.

El e în noi și noi în EL.

Vei spune „bine... bine... dar simt că am pierdut ceva, mă simt golită, pustiită...”

Și chiar dacă folosesc femininul nu mă refer doar la femei când spun asta. E o alegere de exprimare. Asta e tot. E valabil si pentru bărbați.

Vorbesc la feminin pentru că noi nu ne ferim să arătăm asta. Da, suntem mai sincere și mai curajoase. Dar și poate pentru că... și eu “am fost acolo”. Adică altfel spus... am trecut prin așa ceva. Am crezut că dacă X sau Y nu are aceleași emoții și sentimente ca și mine... sunt o non-valoare. Ce prostie.... M-am simțit și eu pierdută într-o lume pustie, într-o lume dușmană, într-o lume în care credeam că nu voi găsi iubirea vreodată. Pentru că am confundat iubirea cu o anume persoană. Ce prostie... Ce iluzie... Ce ignoranță...

M-am vindecat demult și simt că radiez iubire. Că SUNT iubire, că strălucesc de iubire. Iar asta nu depinde de o relație. Iubirea e în mine. Creativitatea tot așa...

Relațiile sunt menite să ne ajute să creștem, să ne ajute să ne autocunoaștem, să ne activeze frumusețea din noi, nu să ne aducă jumătatea pierdută cândva.

Dacă te simți nevaloros este pentru că undeva... cândva... cineva ți-a spus asta într-un fel sau altul și... l-ai crezut. Cel mai probabil un părinte. Te-a rănit cu ceva... Un om care ar fi trebuit să ne iubească. Pentru că atunci suntem copii suntem fragezi, suntem plăpânzi, suntem neajutorați. Pentru că în ADN-ul nostru e scris că cei ce ne-au creat ne iubesc. Pentru că e absurd să blamezi ce ai creat. Iar dacă mama sau tata au arătat altceva, în noi s-a produs un declic, ne-am simțit derutați, ne-am simțit trădați... și lipsiți de valoare.

Am crezut asta și credințele tind să de autoîmplinească.

Așa am întâlnit oameni care s-au purtat conform credințelor noastre...

Apoi credințele au devenit cumva soarta noastră...

Iar soarta e ca un lanț ce ne aduce verigi asemănătoare, ce ne leagă de spaimele și tristețile noastre. Dar... gândiți-vă... și ei au simțit asta cândva și astfel... au devenit doar veriga unui lanț.

Fii tu cel ce rupe lanțul și se eliberează.

Dar... revenind la relații...

Într-o zi întânim pe cineva care s-a eliberat. Care a înțeles misterul și adevărul din noi oamenii. Cel mai mare adevăr și cea mai mare taină: NU CEILALȚI NE DAU IUBIRE, IUBIREA ESTE prezentă ÎN FIECARE DIN NOI. Doar că nu e întotdeauna ACTIVATĂ. Iar acel cineva ne va lumina sufletul.

Efectul iubirii din noi este acea stare de zbor, creativitate și îndrăzneală.

Crezi cumva că X sau Y are iubire și tu nu ai? Dar X sau Y te-a umplut cu iubire, dar apoi s-a răzgândit și și-a retras iubirea... așa... pur și simplu că așa i s-a năzărit lui!?! Din ființa minunată și deosebită ce erai, ai devenit deodată “un ceva” neinteresant. El te-ar fi iubit în continuare dacă erai perfectă, dar nu ești așa cum credea.

Zău?

Crede cineva că ASTA este iubirea?

Adică iubirea e ceva fluctuant! Ceva ce se dă și se ia după bunul plac. E o favoare? E un premiu câștigat de oamenii fără pată?

Cine e perfect poate ridica piatra, cine nu mai bine să tacă!

Știți bine că NU e așa, că nu există oameni... perfecți și nici iubitul ideal.

E scris în ADN-ul nostru adevărul.

Iubirea e o putere, o energie nemuritoare născută odată cu viața. Efectul ei e că ne face vii, ne face să zburăm, ne face frumoși și valoroși, AȘA CUM SUNTEM, în imperfecțiunea noastră. Cine are iubire și-o oferă lui însuși și apoi o oferă și altora. Nu așteapta iubire în dar, nu întinde mâna după ea, și nu plânge când X sau Y s-a răzgândit și-a luat... „iubirea” și s-a cărat.

Da, ești om... te poți întrista, dar... tristețea e firescă și firește va trece.

Vei întâlni într-o zi un om care a trecut prin asta și îți va spune... Iar cuvintele lui te vor trezi, te vor face să privești cu atenție în tine și să cauți. Vei GĂSI ACOLO tot ce ai căutat în afară: un infint de iubire.

Poate fi un prieten, un partener, un învățător spiritual, un trecător de o clipă.

Vei spune... Dar eu vreau relații, mai exact o relație ca să MĂ ÎMPLINEASCĂ.

OK... Te înțeleg perfect. Suntem făcuți să avem relații. E mai simplu în doi, mai distractiv, mai frumos. Dar... numai atunci când TE VEI IUBI vei avea ENERGIA, ATITUDINEA și INSPIRAȚIA să atragi spre tine o persoană ce ARE ÎN EA energia iubirii activată. Sau... SĂ O ACTIVEZI TU în celălalt. Ca EFECT creat de iubirea DIN TINE.

Sunt totuși persoane atât de departe de sinele lor încât nu le poți activa, oricât de treaz ești. Nu a sosit vremea... Vremea lor.

Până atunci... vei găsi... doar oameni flămânzi... de iubire, doar oameni derutați, doar oameni care nu pot vedea lumina iubirii din ei și din tine. De ce? Pentru că nu se iubesc pe ei înșiși, pentru că sunt orbi... pentru că încă nu au acei ochi deschiși ca să vadă.

Iubește-te... pe tine și vei vedea abia atunci efectul de necontestat al iubirii.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)