Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Pâna când moartea ne va desparti?

E jurământul ce încă se mai face în biserici. Și este înfiorător de stupid.
Adică... indiferent ce-ar fi și cum se va purta partenerul, indiferent câte palme îmi dă, câte insulte debitează, cât de mult mă înșeală, câți litri de bere bea, nu voi putea scăpa de tot bâlciul, doar am jurat în fața lui Dumnezeu să fiu cu el/ea până mor... ! Wow! Adică o viață întreagă. Viața mea.
A mea, a ta, a oricui face acest jurământ și nu înțelege că el se mai și dezleagă! Sau că nu are sens să îl facă. Nunta în sine e ceva frumos, însă jurământul... ar trebui... modificat. (continuare)

Lacatele iubirii....

Cred că puțini oameni n-au fost niciodată cu adevărat îndrăgostiți. De aceea pot spune că știm cu toți ce simțim, fiecare în modul său unic, inconfundabil și totuși asemănător cu ceilalți. Când ești îndrăgostit experimentezi emoții și sentimente minunate: senzația de zbor lin de pescărus peste ape, de expansiune, de bucurie infinită, de contopire cu esența universului, de dans cu infinitul, de libertate, energie, fericire și putere.
E o senzație ce-am vrea s-o trăim veșnic.
Și totuși... (continuare)


Efectul iubirii…

Mulți oameni simt că trăiesc cu adevărat, că strălucesc, că zboară pe aripi de îngeri, că sunt valoroși și împliniți atunci când sunt la începutul unei povești de iubire. Sunt în acea fază în care relația abia născută, nu și-a arătat încă și părțile sale mai puțin încântătoare. Pentru că orice relație și orice am are într-o proporție mai mică sau mai mare și părțile sale... negative. Ei spun: el/ea m-a făcut să mă simt creativă, frumosă, iubită, m-a făcut să simt că mă nasc din nou, că trăiesc, m-a scos din întuneric. Totul e woow! (continuare)


Cum sa-ti cresti copiii, pentru a deveni adulti echilibrati si împliniti…

Sfârșit de an Suntem aici să trăim o viață frumoasă, să ne bucurăm de fiecare clipă și să fim apreciați de semenii noștri pentru că suntem valoroși. Prin noi înșine, uneori doar pentru zâmbetul nostru. Nu trebuie să facem ceva… special pentru a fi iubiți, trebuie să fim iubiți pentru că SUNTEM, pentru că existăm. Așa ar fi de dorit, așa ar fi benefic… așa ar trebui, și eu nu mă feresc de cuvântul TREBUIE. Însă… deseori realitatea este alta, și este alta tocmai pentru că toți privim lumea prin filtrul propriilor experiențe, așteptări și credințe. Uneori… negative. (continuare)


Cum sa faci sa mearga bine relatia ta…

Vremurile din urmă și provocările lor… mai speciale Așa cum spuneam în articolul precedent, relațiile de cuplu sunt foarte încercate în aceste vremuri ale schimbării. Mulți oameni singuri își caută perechea, multe cupluri trăiesc sigurătatea în doi, mulți se despart cu speranța găsirii cuiva mai potrivit și mai bun. Și totuși pentru ca o relație să meargă nu putem vorbi doar de potrivire, ci mai întâi e necesar să ne simțim bine în noi înșine, cu noi… înșine, dar și să ținem cont de anumite aspecte. (continuare)


Cat de neconditionata este iubirea…?

Iubire necondiíonată Se vorbește mult despre iubire, și în mod firesc vrem să știm cât mai mult despre ea, chiar dacă fiecare o experimentează în felul său, unic. Există întotdeauna un teritoriu comun al trăirilor, fără de care nu am putea să ne înțelegem și să comunicăm între noi. Orice emoție nu e identică cu a altcuiva, însă e mai mult sau mai putin asemănătoare, și de aici pleacă multe povești, înțelegeri ori conflicte de viață. (continuare)


De ce uneori… femeile iubesc prea mult…

De ce femeile iubesc prea mult… Aș putea spune că în iubire nu e nimic, niciodată, prea mult. Și totuși uneori este. Pentru că iubirea se naște și există în suflet o eternitate, însă se materializează în relații, în viață, în acțiunile ce o exprimă într-un fel sau altul.
Fără să fie exprimată și trăită cumva, iubirea suferă și moare. Mai exact dispare din viața fizică ca și cum ar fi murit, se ascunde undeva într-un colț al sufletului, așteptând momentul renașterii, așteptându-și dreptul la viață, (poate într-o altă viață sau într-o altă formă de existență) (continuare)


Miturile iubirii

Miturile iubirii „De ce mi-a fost dat să mă îndrăgostesc de un baiat care are prietenă?”
„De m-am îndrăgostit de tipa aia super... care e cu altul?” „De ce? Cu ce-am greşit!”
Am auzit poate prea des astfel de întrebări ca să le mai ignor... fapt pentru care scriu acest articol. Problemele "de iubire" nu se vindecă citind un articol dintr-un site de pe net, dar înţelegerea e primul pas spre eliberarea de suferinţă. (continuare)De ce exista despartire si divort?

inimi De cand e lumea si pamantul, iubirile se nasc si mor… iar despartirea doare. Da, chiar si pe cel care pleaca, ceva din sufletul lui sufera, pentru ca ar fi dorit sa fie altfel. Si totusi exista divorturi, exista despartiri… si exista foarte multe probleme in multe cupluri, prea multe… Cred ca asta e problema primordiala a secolului, ba nu, a lumii, problema amplificata de acest sfarsit de capitol cosmic. (continuare)


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)