Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despartirea, acel lucru ce doare, si cum sa facem ca totul sa fie mai usor…

Despartire Da, există în noi toți acea căutare, a cuiva… a acelui cineva, unic, cu care să formăm un tot, cu care să fim uniți de un flux de lumină sau mai exact de iubire… Și deși poate părea unora nerealist ceea ce spun, acest lucru este valabil și pentru bărbați, nu doar pentru femei.
Cea mai mare tragedie a omului modern este că vrea să dăruiască iubire, multă iubire, și nu găsește omul potrivit să o primească. Ne încurcăm în stiluri diferite de a dărui și primi, și în povești cu care ne mințim pe noi înșine. (continuare)


Exista 8 tipuri de relatii de iubire, tu unde te încadrezi?

7 atitudini benefice Iarăși scriu despre iubire. Nu întâmplător, pentru că nimic nu este întâmplător.
Alături de celelale aspecte ale vieții cum ar fi cariera, banii, familia, prietenii, sănătatea, ce ne sunt necesare pentru a ne găsi împlinirea, iubirea este cel fără de care celelalte își pierd un pic din valoare.
Fără iubire succesului îi lipseste ceva, fără iubire bogația nu e decât o aventură în căutarea… (continuare)


De ce rozul seducator din relatii se transforma
cateodata in… gri

Rozul seducator Toate relațiile încep frumos. Și mă refer aici la relațiile de iubire. De ce? Pentru că o relație dintre un bărbat și-o femeie n-ar începe, dacă nu ar exista nici un fel de atracție. Putem avea relații cu sexul opus relații de afaceri sau profesionale productive, iar în acestea, caracterul omului contează și primează, dar simpatiile și antipatiile sunt prezente și aici și ele acționează de la nivelul subconștient, însă nu doresc aici să vorbesc despre acest tip de relații, ci despre relațiile de cuplu, sau altfel spus, de iubire. (continuare)


Iubire, relatii si calea spre evolutie...

Evolutie Spirituala Din când în când mă opresc câteva clipe din drum și privesc atent în jurul meu, dar mai ales privesc atent în sufletul meu și în sufletul celor ce mă înconjoară. Reușesc să arunc o privire obiectivă, chiar și în ceea ce privește persoana mea. Chiar dacă și eu greșesc uneori, știu să analizez și mai ales știu foarte bine cum să repun nava pe traiectorie. Pe acel drum corect ce conduce spre evoluția sufletului nu spre distrugerea sa. (continuare)


Despre relatii si iubire...

Puterea incertitudinii Sau altfel spus, despre problema cea mai arzătoare a omului din ziua de azi, alături de cea bănească desigur. N-a fost om să nu fie îndrăgostit sau nu să iubească, ori să creadă că iubește. N-a fost om să nu sufere din dragoste… Important nu este că a suferit, ci cât a durat suferința și ce a învățat din acea experientă. Important este cum ne transformă o relație, dacă ne face să creștem și dacă suntem dispuși să repetăm experiența dureroasă din nou și din nou, sau… să mergem pur și simplu înainte, mai înțelepți spre experiențele noi. (continuare)


Frica de iubire

Frica de iubire Acolo unde e suferință, nu e iubire. Iubirea e bucurie.

Acolo unde este minciună, nu e iubire. Iubirea e adevăr.

Acolo unde este tăcere, nu e iubire. Iubirea e comunicare.

Acolo unde este lipsă de înțelegere nu e iubire. Iubirea e empatie.

Acolo unde e distanță, nu e iubire. Iubirea e îmbrățișare.

Acolo unde e sigurătate, nu e iubire. Iubirea e companie.

Acolo unde e promiscuitate nu e iubire. Iubirea e un dialog între două suflete și două ființe, dialog ce se desfășoră pe cele 3 niveluri – suflet, minte, trup. (continuare)


Iubirea eterna poveste…

Iubirea eterna Iubirea e ca o fereastră magică prin care sufletul zărește cerul. Vorbesc acum despre iubirea dintre bărbat şi femeie, despre eterna poveste, fără de care viața nu un sens, nu are bucurie, nu are charm.
Întâlnim pe cineva, simțim ceva aparte pentru el/ea, nu știm de ce simțim asta și nici nu ne interesează, dar ne trezim deodată într-o poveste. O poveste al cărui personaj principal suntem. O poveste în care norii desenează inimi pe cer, florile se îmbracă în culorile dragostei pentru a se pregăti de balul întâlnirii dintre cei doi, adierea vântului nu e decât un mesaj de la ... (continuare)


Când problema în cuplu nu e comunicarea

cauzele karmice Una din principalele cauze ale problemelor ce apar într-un cuplu este comunicarea, mai exact lipsa ei. Cei doi parteneri nu stiu să se apropie unul de celălalt, nu comunică ce-și doresc cu adevărat, nu sunt sinceri unul cu altul și în consecință sunt nevoiți să ghicească ce și-ar dori celălalt. Deseori „ghicesc” greșit, iar când totuși în cele din urmă comunică, replici de genul „dacă aș fi știut aș fi făcut asta”, sau „nu era greu să-mi spui”, par a rezolva probleme (continuare)


Cuplul sacru si gradina Eden

Cuplul sacru Un el si-o ea, slujind viata in casa sfanta a iubirii, cu sufletul deschis creatiei si divinitatii... Un el si-o ea uniti spiritual, uniti trupeste prin secretul cununiei, uniti prin iubirea atat de imensa incat nu o pot exprima in cuvinte, insa o pot declara tuturor prin actul sfant al casatoriei. O nunta in cer ce se oglindeste pe Pamant. Este un ideal? Nu... Inca mai exista astfel de cupluri, inca iubirea dintre un el si o ea nu a murit cu toate ca... (continuare)De ce si de cine ne îndragostim!

De ce si de cine De ce ? Pentru că aşa am fost creaţi ! Aşa e Universul ăsta ! Un Univers care este dual şi totul se naşte din dualitate. Am fost creaţi aşa: barbat şi femeie, ying şi yang, zi şi noapte, apa şi foc, pământ şi cer, alb şi negru, pozitiv şi negativ, bine şi rău... (continuare)Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)