Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât.

Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta.

Ce e de fapt karma?

Un program info-energetic, alcatuit din tipare, scheme mental-emotionale formate în timp, care s-au imprimat în spiritul fiecarei fiinte. Este un program în derulare, ce tinde să-și depășeasca blocajele, să treacă de punctele de stagnare, pentru a urca pe o spirala energetică cu vibratii din ce în ce mai înalte. Nu în înțeles material de scară, ci în sens de creștere, de schimbare într-o lume în care nimic nu se repetă identic, dar totul se repetă la un nivel superior și la o scară mai mare. Lecțiile sunt din ce în ce mai rafinate, mai frumoase și mai greu de înțeles pentru conștiințele aflate în clasele mici.

Dacă lecțiile se repetă la același nivel, înseamnă că acolo e o problemă, că acolo suntem blocați, că acolo e necesar să acționăm prin conștientizare și schimbare. Iar acest lucru se numește creștere.

Ca să ținem pasul cu creșterea universală, trebuie să ne ținem de ea. Scopul fiecărui spirit este de a merge în același ritm cu transformarea universală, de a merge înainte, pentru ca viata sub orice forma ar fi ea în acest univers este mișcare, iar moartea stagnare.

Să mergi înainte din punctul de vedere al sufletului, se poate realiza prin învățare. Echivalentul spiritual al cuvântului se numeste - EVOLUTIE.

În limbaj mai simplu karma este programul din care derivă destinul cu care venim aici ca spirite într-o anume viață.

Pentru că nu trebuie să uităm că spiritul are un mare bagaj de informații și energii ce se păstrează după trecerea noastră în lumea de dincolo, program cu care ne naștem, însă de care uităm la nivel conștient.

Karma sunt lecțiile trecute, iar noțiunea de DESTIN, e karma + lecțiile noi, ce se adaugă prin noutatea acestei vieți. Însă la toate acestea se mai adaugă ceva IMPORTANT – LIBERUL ARBITRU.

De el depinde totul. De alegerile noastre LIBERE. Toți avem lecții vechi, toți avem karma, important e să ne împlinim și destinul și să ne ardem karma. Liberul arbitru e limitat în mică măsură, de sex, nație, nivel spiritual, în rest VIAȚA NE APARȚINE. Mai exact alegerile ei.

Cum știm care ne e karma și lecțiile?

Nu doar prin întâmplările vieții, ci și prin intermediul sufletului noastru, ce e viu și comunică adesea cu noi. Trebuie doar să-l ascultăm. Din suflet, sau ceea ce psihologii numesc "inconștientul" nostru ne parvin semnale. Informațiile ni se fac cunoscute într-un fel sau altul, prin senzați, sentimente, emoții și vise. Comunicările și tot ce tine de karma pare deseori irațional: iubiri, dorințe, aptitudini, trăsături fizice sau de caracter, afinități cu anumite persoane, situații un pic stranii, sau uneori banale. Toate… fac parte din karma.

Ce mai pot să spun despre karma?

Faceți bine și binele va învăța cu siguranță drumul spre voi.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)