Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai.

Evoluția înseamnă experimentarea propriilor alegeri primordiale scrise în suflet, cu care venim aici. Le știm, pentru că mintea ni le transmite sub formă de dorințe ce pleacă din suflet: iubiri, meniri, vise de viață.

E necesar să ne găsim împlinirea și prin ea înțelegerea. Însă deseori intervin demoni, blocaje emoționale, o moștenirea genetică grea, gândurile persoanelor rele, deci ceea ce noi numin rău.

Scopul divin e EXPERIMENTAREA DIVERSITĂȚII – stari, fapte, acțiuni, contemplarea lor prin trăirea în materie. Înțelegerea și prin ea creșterea.

Diavolul cu tot ce înseamnă suita răului ce se opune împlinirii programului, e cel ce încearcă obstructionarea acestor programe de suflet – ca un virus – ce produce o dereglare în program. El e cel ce vrea o experiență diferită de cea scrisă în suflet. Și atunci ne trimite pe lângă cele spuse mai sus, ispitele sub anumitor persoane ce ne produc anumite emoții distructive sau ne produc rău inducându-ne: frici, invidii, confuzie, minciuni și auto-minciuni, răutăți, atacuri psi, lene, lăcomie, sexualitate excesivă, trădare, ură, fuga de iubirea reală, etc.

Însă ele se pot anula prin alegerea în experientă a RESTABILIRII ADEVĂRULUI și ancorarea întregii noastre ființe în realitate. Prin ascultarea cu atenție a sufletului și schimbarea prin emoție, gând și mai ales faptă, acțiune, a ceea ce nu ne place.

Însă pentru asta e necesar să privim adevărul în față și să nu numim răul, bine și binele, rău.

ADEVĂRUL ESTE ÎNTOTDEAUNA ÎN NOI ȘI ÎN VIAȚA DIN JURUL NOSTRU.

E necesar să înțelegem și să facem conexiunile între noi și realitate.

Apoi TREBUIE (da, chiar trebuie și chiar cu majuscule!) să începem prin a ne detașa de ceea ce ne doare intens. Acceptând că ne doare, și văzând ce și cât putem schimba. Nu negați durerea, ea nu pleacă astfel. Doar se ascunde în suflet, de unde produce și mai multă durere în timp… devenind sămânță pentru dureri și mai mari.

ACȚIONAȚI în sensul înțelegerii lecției și al schimbării personale și a situațiilor ce ne dau stări neplăcute, dar și detașându-vă de ceea ce nu puteți nicidecum schimba.

Uneori ne ajută o simplă plimbare. Dacă privim atent în jur la fiecare pas putem vedea câte o mică bijuterie, care e materializată sub formă de petală de floare, zâmbet de om, privire curioasă a unei pisici, adiere de vânt, nor alb pe cerul albastru…

Lumea asta e experiență, mai bine zis o experiență a unei Conștiințe îndrăznețe și curioase care se iubește pe SINE. Da Dumnezeu se iubește pe SINE, iar asta nu e nicicum egoism.

Dumnezeu nu te întreabă cite zile de post ai ținut, ci dacă ai ajutat vreo dată un suflet… , cât de mult ai iubit, și dacă ai trăit în concordanță cu adevărul din sufletul tău.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)