Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre cuvânt


1. La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
2. Acesta era întru început la Dumnezeu.
3. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
4. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
(Sfânta Evaghelie după Ioan)


Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează.

CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva.

Frazele au putere asupra lumii, energia urmează inteția, dar uneori energia urmează DOAR cuvântul. Pentru că uneori chiar și un cuvânt aruncat aiurea, fără intenție clară, poate avea urmări, modificând într-un sens sau altul lumea materiala.

Cuvântul poate vindeca sau distruge.

Stiințele ezoterice ne spun că fiecare chakră are sunetul ei specific, care o activează, energizează și vindecă. Sunetul OM, este sunetul primordial, al Universului, el are capacitatea de a armoniza sufletul uman cu Sursa Creatoare, de a ne transpune într-o stare de transă (meditație) în care creierul emite pe frecvențele afla sau chiar theta, și de a vindeca.

La un anumit nivel, universul este o simfonie de sunete, iar aceste sunete sunt percepute de clarvăzători ca și culori.

Astfel universul întreg este un joc de culori și un cântec divin.

O mare de culori și sunete, dincolo de cele pe care ochii obișnuiți le văd și urechile fizice le aud. Când cineva cântă, deși omul obișnuit nu vede, cei ce văd în astral percep culori ieșind din coardele sale vocale.

Culori calde sau reci, culori plăcute sau neplăcute. Și diverse forme.

Culorile văzute diferă uneori un pic, în funcție de cel ce le percepe, de aceea există diferențe între mărturisirile clarvăzătorilor despre lumea nevăzutelor. Însă esența și semnificația lor rămâne aceeași, deoarece ei văd același lucru. Doar sensibilitatea ochilor spirituali e alta, în funcție de nivelul spiritual, de exercițiu, de accesul ce li s-a dat spre lumea subtilă.

Fiecare cuvânt e în același timp și culoare, fiecare gând e o emisie de vibrații mai înalte sau mai joase, în funcție de care se poate percepe o anumită culoare a acelui gând.

Ne putem crea viața prin cuvinte. Repetiția unui cuvânt are ecou în propriul suflet, în propriul ADN, influețându-l, prin acordarea la semnificația acestuia.

Cuvântul e o armă, sau un balsam. Prin răbdare și insistență putem supune universul prin cuvânt. Pentru că, da, avem atributele Creatorului noastru, suntem mici dumnezei. Tot Biblia ne spune acesta, fapt confirmat și repetat de Iisus.

Nu putem crea galaxii și planete, dar ne putem crea viața. Ne putem oferi sănătate sau boală, iubire sau tristețe.

Cuvântul poate modifica subconștientul, indiferent de ce se află acolo. Important este să creăm algoritmii corecți (în limbaj porfan, frazele potrivite).

Un gând de iubire poate fi alb, auriu, roz, unul despre sănătate, prosperitate și bucurie, poate fi verde, turcoaise, albastru, sau argintiu, unul de ură e înveșmântat în nuanțe de negru, maro sau cenușiu, sau grena.

Putem spune despre Creație că ea este vibrația ritmică a Cuvântului primordial din care s-a născut tot. O feerie de culori, de nuanțe, de emoții, de sentimente, de forme, de cântece cosmice…

Tu în ce culoare alegi să-ți înveșmântezi sufletul?

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)