Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Lectie de iubire Lectie de iubire

Îl priveam fascinată. E înger sau demon? E vrăjitor? Magician? Sau totul e un scenariu ieftin! Totuşi, nimic nu pare trucat... Oricum... e fantastic! E fermecător!
Bărbatul cu părul auriu şi ochii precum cerul înstelat, care mă făcuse să rămân de mai mult de o oră în faţa televizorului, părea sosit dintr-un tărâm al unei realităţi unde totul este posibil. Părea venit dintr-un loc mirific unde oamenii îşi vorbesc prin telepatie, miracolul este realitatea obişnuită, iar televiziunea, telefonul şi internetul sunt instrumente antice şi inutile. Acest maestru al gândului şi energiilor mă ţinea în faţa televizorului cu toate că stelele împodobeau de mult bolta cerului si ceasul arata că miezul nopţii e aproape. (continuare)Reiki si invataturile hristice Reiki si invataturile hristice

Cuvânt înainte

Prin această carte nu îmi propun să fac o analiză a Noului Testament, nici o descifrare detaliată a tuturor paragrafelor sale, nu îl răstălmăcesc pe Hristos, nu fac decât să pun în evidenţă anumite legi spirituale necesare oricărui om ce doreşte să lucreze asupra fiinţei sale în scopul evoluţiei spirituale cu ajutorul Luminii păşind către divinitate.
Prin intermediul Noului Testament toate legile spirituale necesare pentru a evolua sub acest aspect, dar şi pentru a duce o viaţă împlinită pe Pământ sunt la îndemâna tuturor. Iisus a dorit răspândirea cunoaşterii încă de acum două milenii. (continuare)


Steaua dubla Steaua dubla

Muzica lină de meditaţie încerca în zadar să-mi mângâie sufletul. Totul în mine urla ca un tigru rănit. Am închis ochii încercând totuşi să ascult, să uit, să intru în ritmul harpei vrăjite ce-şi răspândea armoniile în camera mea, dar... nu şi în inima mea. Am respirat adânc de câteva ori aşa cum învăţasem la yoga.
Nu... Nu... Nu!!! De ce? De ce mi s-a întâmplat iar aşa!!! Alex... Nu...
Am respirat mai adânc încercând să-mi ignor vocea sufletului, dar lacrimile au izbucnit ignorând comenzile mele disperate de a fi... relaxată. (continuare)

Forta nevazuta a credintei Forta nevazuta a credintei

Mulţumiri

Aduc mii de mulţumiri fiinţelor din astral care m-au inspirat în această carte, dar şi de-a lungul vieţii, mi-au luminat gândurile şi sufletul cu înţelepciunea, cunoasterea şi dragostea lor. Aduc mii de multumiri oamenilor din ale căror poveşti am înţeles o mare parte din tainele vieţii şi din vieţile şi trăirile cărora am învăţat cum vreau să fiu şi cum nu vreau să fiu.
Le mulţumesc tuturor pentru că m-au ajutat să înţeleg că nu exista oameni buni şi oameni răi, există doar oameni ce căută înţelepciunea, iubirea şi adevărul divin şi oameni ignoranţi care încă ignoră puterea ce ne-a fost dăruită tuturor cu atâta generozitate de Cel ce ne-a creat cândva. (continuare)


Dincolo de perfectiune Dincolo de perfectiune

- Hei Carla! Carla...
Am privit surprinsă în dreapta mea spre direcţia de unde mă auzisem strigată de o voce ce-mi părea cunoscută, dar... încă nu realizam de unde.
M-am oprit, şi am recunoscut-o.
Trecuseră aproape cincisprezece ani de când nu o mai văzusem şi totuşi chipul ei părea neschimbat. Era doar un pic mai plinuţă, părul roşcat altă dată, acum era negru ca pana corbului, însă surâsul ei rămăsese acelaşi. I-am răspuns instantaneu cu un surâs.
- Nu se poate! Chiar tu eşti!
- M-am schimbat aşa mult?! (continuare)COMANDA AICI:


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)