Home


Lectie de iubire Lectie de iubire

Îl priveam fascinată. E înger sau demon? E vrăjitor? Magician? Sau totul e un scenariu ieftin! Totuşi, nimic nu pare trucat... Oricum... e fantastic! E fermecător!
Bărbatul cu părul auriu şi ochii precum cerul înstelat, care mă făcuse să rămân de mai mult de o oră în faţa televizorului, părea sosit dintr-un tărâm al unei realităţi unde totul este posibil. Părea venit dintr-un loc mirific unde oamenii îşi vorbesc prin telepatie, miracolul este realitatea obişnuită, iar televiziunea, telefonul şi internetul sunt instrumente antice şi inutile. Acest maestru al gândului şi energiilor mă ţinea în faţa televizorului cu toate că stelele împodobeau de mult bolta cerului si ceasul arata că miezul nopţii e aproape. (continuare)Reiki si invataturile hristice Reiki si invataturile hristice

Cuvânt înainte

Prin această carte nu îmi propun să fac o analiză a Noului Testament, nici o descifrare detaliată a tuturor paragrafelor sale, nu îl răstălmăcesc pe Hristos, nu fac decât să pun în evidenţă anumite legi spirituale necesare oricărui om ce doreşte să lucreze asupra fiinţei sale în scopul evoluţiei spirituale cu ajutorul Luminii păşind către divinitate.
Prin intermediul Noului Testament toate legile spirituale necesare pentru a evolua sub acest aspect, dar şi pentru a duce o viaţă împlinită pe Pământ sunt la îndemâna tuturor. Iisus a dorit răspândirea cunoaşterii încă de acum două milenii. (continuare)


Steaua dubla Steaua dubla

Muzica lină de meditaţie încerca în zadar să-mi mângâie sufletul. Totul în mine urla ca un tigru rănit. Am închis ochii încercând totuşi să ascult, să uit, să intru în ritmul harpei vrăjite ce-şi răspândea armoniile în camera mea, dar... nu şi în inima mea. Am respirat adânc de câteva ori aşa cum învăţasem la yoga.
Nu... Nu... Nu!!! De ce? De ce mi s-a întâmplat iar aşa!!! Alex... Nu...
Am respirat mai adânc încercând să-mi ignor vocea sufletului, dar lacrimile au izbucnit ignorând comenzile mele disperate de a fi... relaxată. (continuare)

Forta nevazuta a credintei Forta nevazuta a credintei

Mulţumiri

Aduc mii de mulţumiri fiinţelor din astral care m-au inspirat în această carte, dar şi de-a lungul vieţii, mi-au luminat gândurile şi sufletul cu înţelepciunea, cunoasterea şi dragostea lor. Aduc mii de multumiri oamenilor din ale căror poveşti am înţeles o mare parte din tainele vieţii şi din vieţile şi trăirile cărora am învăţat cum vreau să fiu şi cum nu vreau să fiu.
Le mulţumesc tuturor pentru că m-au ajutat să înţeleg că nu exista oameni buni şi oameni răi, există doar oameni ce căută înţelepciunea, iubirea şi adevărul divin şi oameni ignoranţi care încă ignoră puterea ce ne-a fost dăruită tuturor cu atâta generozitate de Cel ce ne-a creat cândva. (continuare)


Dincolo de perfectiune Dincolo de perfectiune

- Hei Carla! Carla...
Am privit surprinsă în dreapta mea spre direcţia de unde mă auzisem strigată de o voce ce-mi părea cunoscută, dar... încă nu realizam de unde.
M-am oprit, şi am recunoscut-o.
Trecuseră aproape cincisprezece ani de când nu o mai văzusem şi totuşi chipul ei părea neschimbat. Era doar un pic mai plinuţă, părul roşcat altă dată, acum era negru ca pana corbului, însă surâsul ei rămăsese acelaşi. I-am răspuns instantaneu cu un surâs.
- Nu se poate! Chiar tu eşti!
- M-am schimbat aşa mult?! (continuare)COMANDA AICI:


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)