Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Hai sa instalam... antivirusul...

Este clar că boala ce ne-a invadat planeta, se vindecă. Sunt oameni care au avut-o și s-au vindecat. Deci, dacă cineva s-a vindecat, atunci toti oamenii se pot vindeca.

Există totuși oameni ce nu se vindecă.

De ce?

Toți vor spune... pentru că organismul lor nu poate lupta, este slab. Au avut alte boli, sau... pur și simplu, sistemul lor imunitar nu face față.

De ce?

Pentru simplul fapt că ei nu știu, că starea organismului uman este legată de EMOȚII. Emoții și implicit CREDINȚE.

În fond emoția este o rezultantă a credințelor interioare.

Credințele sunt rezultatul vieții nostre, a întâmplărilor trăite, ce uneori ne-au sensibilizat. Însă putem spune și invers, că viața e rezultatul credințelor. DA, e un CERC, n-aș vrea să-l numesc vicios, ci poate doar karmic...

Însă ieșirea din acest cerc e posibilă.

Tot prin credințe, desigur. Prin conștientizarea și schimbarea lor. Schimbarea se produce DESIGUR ÎN TIMP. Nu există un timp fix, totul depinde de om. Dar se poate.

Deci, dacă unii oameni au organismul slăbit, sunt bolnavi, înseamnă că au avut emoții negative, au fost pesimiști, s-au lăsat pradă credințelor negre... Uneori chiar și la modul inconștient.

Fricile, neîncrederea în reușită, credința că suntem păcătoși, regretele, tristețea, atașamentele de persoane care nu ne vor, dorința de răzbunare, credința că nu merităm, că suntem mici și slabi, și... probabil și altele... au slăbit organismul uman și l-au făcut vulnerabil.

Desigur, nimeni nu e imun față de aceste credințe, adică toți avem momente când suntem pesimiști uneori, dar... spre deosebire de ceilalți, unora ne trece repede. Si asta CONTEAZĂ!

Revenind la Covid19... deci, dacă unii oameni s-au VINDECAT, atunci conform TEORIEI MORFOGENETICE, VINDECAREA ESTE POSIBILĂ. (pe o insulă o maimuță a spălat fructele înainte de a le mânca, și fără nici o legătură, maimuțele de pretutindeni, au început să spele fructele, înainte de a le mânca!, Suntem legați și interconectați, dincolo de spațiu-timp, adică dincolo de contactul fizic, chiar și dincolo de o cunoaștere directă a unui fapt.)

Dacă cineva, om sau animal, de pe această planetă a făcut ceva, acel lucru îl poate face oricine, pentru că s-a creat un MODEL, un PROGRAM.

Dacă CINEVA S-A PUTUT VINDECA, toți ne putem VINDECA, importantă ESTE ÎN PRIMUL RÂND LIPSA FRICII, și în al doilea RÂND credința în PUTEREA INTERIOARĂ A CORPULUI, de a lupta cu virusul și de a se imuniza.

LIPSA FRICII.

Nu în sensul că noi nu vom lua boala. Asta trage un pic spre orgoliu, nimeni nu e mai presus ce ceilalți, dar... credința că dacă am luat-o cumva CORPUL VA FACE FAȚĂ ȘI SE VA VINDECA FIRESC ȘI SIMPLU, cu ajutorul PUTERII INTERIOARE CE ESTE ÎN NOI...

Lucrul asta ESTE FIRESC... E NATURAL ȘI E SIMPLU...

Credeți în BINE, credeți ÎN PUTEREA VOASTRĂ INTERIOARĂ, credeți ÎN DUMNEZEUL DIN NOI... dacă EL a creat acest corp minunat, UN SUPERCOMPUTER cu programe super inteligente, a creat cu siguranță și ANTIVIRUȘI pentru orice l-ar putea virusa... iar acestia sunt în fiecare din noi, funcționează, numai trebuie să fim conștienți că EXISTĂ ACOLO ÎN NOI, adică... altfel spus, vorbind în limbaj cibernetic... că îi putem INSTALA…

Chiar și numai rostind cuvinte frumoase...

N-am să vă construiesc eu fraze benefice. Am convingerea că fiecare din voi, are fantezia necesară, creativitatea, intelingența și intuiția pentru a ști de ce anume are sufletul său nevoie.

Vă doresc o zi minunată!

PACE
BUCURIE,
CREDINȚĂ
ÎNCREDERE
SĂNĂTATE
LUMINĂ DIVINĂ ÎN SUFLET...
IUBIRE
PRIMĂVARA

Cu drag,

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)